icon1

Køb/salg af virksomhed eller ejendom

Der står meget på spil, når der skal handles fast ejendom. Selv om både køber og sælger i langt de fleste tilfælde er hæderlige mennesker, der ønsker en fair handel for begge parter, er der mange ting at holde styr på.

Nogle købere og sælgere vælger at klare alt papirarbejdet selv eller måske lægge det i hænderne på ejendomsmægleren.

Vil du sikre dig bedst muligt imod ubehagelige overraskelser efter handlen, er det imidlertid en god idé at tage en erfaren boligadvokat med på råd. Det er oven i købet billigere, end du sandsynligvis tror.

Ring og aftal et møde hvor du kan præsentere os for fakta, og vi kan give dig et godt tilbud på at hjælpe dig med din ejendomshandel. Telefonnummeret er 66 125 112.

icon3

Ring og aftal et uforpligtende møde, hvor vi kan få en snak om
mulighederne i et samarbejde. Telefonnummeret er 66 125 112.

icon4

At vælge advokat er i virkeligheden ikke så forskelligt fra at vælge bank, revisor eller reklamebureau. I alle tilfælde handler det helt basalt om tre ting: Det faglige, det økonomiske og det menneskelige.

For selv om advokaten naturligvis skal have den faglige viden og erfaring til at hjælpe dig bedst muligt med din virksomheds
juridiske opgaver, er det også vigtigt for samarbejdet, at kemien er i orden. At du har 100% tillid til advokaten og de dispositioner
han eller hun foreslår.

Ud fra vores første møde laver vi en ordrebekræftelse, der fortæller, hvilken ydelse du vil få, og hvorledes salæret beregnes.
Kort sagt: du ved altid på forhånd, hvad du siger ja til - også i kroner og øre.