icon1

Konkurs & rekonstruktion

Er din virksomhed endt i en blindgyde, hvor omstændighederne gør det nødvendigt at overveje rekonstruktion eller konkurs? Så kontakt en af de erfarne erhvervsadvokater hos Helbing – og jo før jo bedre.

Hos Helbing har vi stor erfaring i at bistå erhvervsvirksomheder som kurator, rekonstruktør eller rådgiver, og vi søger altid at sikre værdierne bedst muligt – samtidig med at vi søger løsninger, der giver mulighed for at føre virksomheden videre og eventuelt redde arbejdspladser.

Ring og aftal et møde hvor du kan præsentere os for fakta, og hvor vi i fællesskab kan finde den optimale løsning for både dig og virksomheden. Telefonnummeret er 66 125 112.

icon3

Ring og aftal et uforpligtende møde, hvor vi kan få en snak om
mulighederne i et samarbejde. Telefonnummeret er 66 125 112.

icon4

At vælge advokat er i virkeligheden ikke så forskelligt fra at vælge bank, revisor eller reklamebureau. I alle tilfælde handler det helt basalt om tre ting: Det faglige, det økonomiske og det menneskelige.

For selv om advokaten naturligvis skal have den faglige viden og erfaring til at hjælpe dig bedst muligt med din virksomheds
juridiske opgaver, er det også vigtigt for samarbejdet, at kemien er i orden. At du har 100% tillid til advokaten og de dispositioner
han eller hun foreslår.

Ud fra vores første møde laver vi en ordrebekræftelse, der fortæller, hvilken ydelse du vil få, og hvorledes salæret beregnes.
Kort sagt: du ved altid på forhånd, hvad du siger ja til - også i kroner og øre.