icon1

Familieadvokat

Flere og flere familier ser det fornuftige i at få en fast advokat på samme måde, som de altid har haft deres faste læge, deres faste tandlæge, deres faste bankrådgiver osv.

Med en familieadvokat kan du få hurtig hjælp og kompetente råd inden for privatretlige forhold – og altid med udgangspunkt i et samlet kendskab til din families situation. De problemstillinger familieadvokaten hjælper med kan f.eks. handle om familie- og arveret, behandling af dødsboer, erstatningsret, ansættelsesret, pensions- og forsikringsforhold, forbrugerrettigheder mv.

Hos Helbing A/S er flere af advokaterne i øvrigt medlem af foreningen “Danske Familieadvokater”, som en helt naturlig konsekvens af vores mere end 70-årige fokus på private klienter.

Start med at ringe og aftale et møde. Her kan du kort fortælle om din families situation og høre mere om, hvordan vi som familieadvokater kan hjælpe dig med at sove lidt bedre om natten – og hvad det koster. Telefonnummeret er 66 125 112.

icon3

Ring og lad os få en snak om, hvordan vi kan gøre dit problem
til vores sag. Telefonnummeret er 66 125 112.

icon4

Hos HELBING A/S ved du altid på forhånd, hvad du siger ja til - også i kroner og ører. Ud fra vores første møde laver vi en ordrebekræftelse, der fortæller, hvilken ydelse du vil få, og hvorledes salæret beregnes.

Ni ud af ti danskere er dækket af en retshjælpsforsikring – uden at vide det. Typisk er der retshjælp indbygget i en familieforsikring, en husforsikring og kaskoforsikringer på bil og båd. Så du kan måske få dækket nogle af dine omkostninger af dit forsikringsselskab.
I nogle erstatningssager vil det være skadevolderens forsikringsselskab, der betaler helt eller delvist.

I visse situationer er der også mulighed for at få bevilget retshjælp eller fri proces fra det offentlige.
LÆS MERE OM RETSHJÆLP, FRI PROCES OG RETSHJÆLPSFORSIKRING