icon1

Strafferet

Som tiltalt i en straffesag har du krav på et godt forsvar. Hvis der er ét juridisk område, vi i særdeleshed er kendt for hos Helbing, er det netop at fungere som forsvarsadvokater i straffesager. Uanset hvilken type lovovertrædelse, du er tiltalt for, kan du derfor være sikker på at få en advokat, der bedre end nogen ved, hvordan sagen skal gribes an for at få den bedst mulige udgang.

Blandt de typer sager, vi har arbejdet med gennem årene, kan bl.a. nævnes straffelovsovertrædelser, miljøstrafferet, skattestrafferet, færdselssager og arbejdsmiljølovgivning.

Start med at aftale et møde hvor du sætter os ind i din situation og får vores umiddelbare vurdering af, hvordan sagen bør gribes an. Telefonnummeret er 66 125 112.
 

Værd at vide som sigtet eller tiltalt i en straffesag:

• Du har ret til at vælge din egen forsvarer. Du skal blot gøre politiet opmærksom på, hvem du ønsker at bruge.
• Du har ret til at have en advokat ved din side fra det øjeblik, du får sigtelsen. Ring til Helbing, så klarer vi det praktiske.
• Du har ret til at have en advokat ved din side, når du bliver afhørt.
• Du skal ikke betale noget til din forsvarsadvokat i første omgang, da staten lægger pengene ud.
• Først hvis du bliver dømt, vil du komme til at betale sagens omkostninger.
 

Bistandsadvokat

Vi repræsenterer børn og voksne, der har været udsat for seksuelt misbrug eller vold. Der er mulighed for at få en gratis bistandsadvokat. Som din bistandsadvokat hjælper og støtter vi dig under sagen. Vi deltager i afhøringer af dig ved politiet, deltager sammen med dig i retten, opgør dit eventuelle erstatningsansvar og rådgiver dig om dine muligheder for at ansøge om psykologhjælp.

 

icon3

Ring og lad os få en snak om, hvordan vi kan gøre dit problem
til vores sag. Telefonnummeret er 66 125 112.

icon4

Hos HELBING A/S ved du altid på forhånd, hvad du siger ja til - også i kroner og ører. Ud fra vores første møde laver vi en ordrebekræftelse, der fortæller, hvilken ydelse du vil få, og hvorledes salæret beregnes.

Ni ud af ti danskere er dækket af en retshjælpsforsikring – uden at vide det. Typisk er der retshjælp indbygget i en familieforsikring, en husforsikring og kaskoforsikringer på bil og båd. Så du kan måske få dækket nogle af dine omkostninger af dit forsikringsselskab.
I nogle erstatningssager vil det være skadevolderens forsikringsselskab, der betaler helt eller delvist.

I visse situationer er der også mulighed for at få bevilget retshjælp eller fri proces fra det offentlige.
LÆS MERE OM RETSHJÆLP, FRI PROCES OG RETSHJÆLPSFORSIKRING