icon1

Erhvervs- og virksomhedsadvokat

Helbing har mange års erfaring i at yde specialiseret juridisk rådgivning til private virksomheder inden for både erhvervsret og selskabsretlige områder. Du vil desuden opleve, at rådgivningen bærer præg af vores advokaters stærke indlevelse i klienternes situation og individuelle forhold – og at alle opgaver løses på et meget højt fagligt niveau.

Med en erhvervs-/virksomhedsadvokat kan du få hurtig hjælp og kompetente råd. Altid med udgangspunkt i et samlet kendskab til din virksomheds situation og historik.

Vores erhvervsklienter omfatter såvel små som mellemstore virksomheder, og uanset om der er tale om en etableret virksomhed eller en opstart er nøgleordet grundighed, hurtighed, fleksibilitet og professionalisme.

Ring og aftal et uforpligtende møde hvor vi kan få en snak om mulighederne i et samarbejde. Telefonnummeret er 66 125 112.

icon3

Ring og aftal et uforpligtende møde, hvor vi kan få en snak om
mulighederne i et samarbejde. Telefonnummeret er 66 125 112.

icon4

At vælge advokat er i virkeligheden ikke så forskelligt fra at vælge bank, revisor eller reklamebureau. I alle tilfælde handler det helt basalt om tre ting: Det faglige, det økonomiske og det menneskelige.

For selv om advokaten naturligvis skal have den faglige viden og erfaring til at hjælpe dig bedst muligt med din virksomheds
juridiske opgaver, er det også vigtigt for samarbejdet, at kemien er i orden. At du har 100% tillid til advokaten og de dispositioner
han eller hun foreslår.

Ud fra vores første møde laver vi en ordrebekræftelse, der fortæller, hvilken ydelse du vil få, og hvorledes salæret beregnes.
Kort sagt: du ved altid på forhånd, hvad du siger ja til - også i kroner og øre.