icon1

Køb og salg af fast ejendom

Der er mange ting, som står på spil, når en bolighandel skal i hus. Selv om både køber og sælger i langt de fleste tilfælde er hæderlige mennesker, der ønsker en fair handel for begge parter, er der mange ting at holde styr på. Ellers kan handlen hurtigt ende som et økonomisk mareridt.

Nogle købere og sælgere vælger at klare alt papirarbejdet selv eller måske lægge det i hænderne på ejendomsmægleren. Vil du sikre dig bedst muligt imod ubehagelige overraskelser efter handlen, er det imidlertid en god idé at tage en erfaren boligadvokat med på råd. Det er oven i købet billigere, end du sandsynligvis tror.

Hos Helbing får du en personlig rådgivning, der bygger på mange års erfaring inden for bolighandel. Samtidig får du en advokat med blik for muligheder og problemstillinger, der rækker ud over selve handlen – f.eks. spørgsmål om særeje, ægtepagt, testamente o. lign.

Ring og få en uforpligtende samtale hvor du kan præsentere os for fakta, og vi kan give dig et godt tilbud på at hjælpe dig med din bolighandel. Telefonnummeret er 66 125 112.

icon3

Ring og lad os få en snak om, hvordan vi kan gøre dit problem
til vores sag. Telefonnummeret er 66 125 112.

icon4

Hos HELBING A/S ved du altid på forhånd, hvad du siger ja til - også i kroner og ører. Ud fra vores første møde laver vi en ordrebekræftelse, der fortæller, hvilken ydelse du vil få, og hvorledes salæret beregnes.

Ni ud af ti danskere er dækket af en retshjælpsforsikring – uden at vide det. Typisk er der retshjælp indbygget i en familieforsikring, en husforsikring og kaskoforsikringer på bil og båd. Så du kan måske få dækket nogle af dine omkostninger af dit forsikringsselskab.
I nogle erstatningssager vil det være skadevolderens forsikringsselskab, der betaler helt eller delvist.

I visse situationer er der også mulighed for at få bevilget retshjælp eller fri proces fra det offentlige.
LÆS MERE OM RETSHJÆLP, FRI PROCES OG RETSHJÆLPSFORSIKRING